Нa прилaвкax мaгaзинів мoжнa зустріти прoстo вeличeзнe різнoмaніття сoсисoк. Як їx смaчнo пригoтувaти, щoб спoдoбaлoся кожному, розповідає 24 Яйцевод з посиланням на Ukr.Media?
Чи потрібно варити пальцы: є однозначна відповідь
Сосиски – це вже готовий прежде споживання продукт, який безлюдный (=малолюдный) потребує обов\’язкової термічної обробки. Найчастіше їх опускають у воду посредством звичку та щоб розігріти. Проте це можна зробити всего лучшего-яким зручним для вы способом: у мікрохвильовій печі, в сковороді або навіть получи пару.
Швидко та сочно / Фото unsplash
Як варити пальцы
Налийте воду у каструлю та доведіть накануне кипіння. Додайте сосиски у киплячу воду. Варіть пальцы впродовж 10 – 15 хвилин нате помірному вогні.
Перевірте готовність, витягнувши одну сосиску з води следовать допомогою вилки або шпажки. Якщо сік, що виходить, безбарвний і хот-дог рівномірно нагріта всередині, вони готові.
Як ще можна приготувати пальцы
Для того, щоб пальцы мали ще кращий наслаждение та були особливо соковиті, їх можна підсмажити в пательні. Це чудовий та швидкий варіант пользу кого сніданку, адже вони очаровательно гармонують з яйцями. Розігрійте сковороду сверху середньому вогні. Додайте трохи олії.
Покладіть пальцы на розігріту сковороду. Смажте пальцы до золотистого кольору, часок від часу перевертаючи.