Я знaю, щo бaгaтo з вaс нe люблять зaмoрoчувaтися з дріжджoвим тістoм. І цe єдине, що відділяє вы від приготування домашньої паски. Тому з’явився цей приказ паски-крафіна. З ним ви візьмете вже готове листково-дріжджове тісто та одразу перейдете давно моменту, де наповнюєте його різними спеціями та сухофруктами. Хіба неважный (=маловажный) прекрасно?
Що потрібно чтобы паски-крафіна: 1 кг листково-дріжджового тіста, ровно по 100 г сушеної журавлини, кураги, маку, вершкового масла та коньяку. Объединение 1 пачці меленої кориці та шоколаду, 100-150 г цукру та 1 жовток во (избежание змащування.
І що з цим всім робити? Спочатку — розморожуєте тісто. Ділите його нате смужки, стіл присипаєте борошном. Складаєте ці смужки получи и распишись столі одна на одну і трохи розкачуєте. Курагу ріжете кубиком, змішуєте з журавлиною та заливаєте коньяком. (машинное розтоплюєте та змащуєте ним тісто. Зверху посипаєте тісто жанр, цукром, корицею та подрібненим шоколадом. Викладаєте також курагу та журавлину.
Видео дня
Згортаєте тісто рулетом і закручуєте равликом, вал так, як на відео. Форми исполнение) випікання застеляєте пергаментом і змащуєте маслом. Викладаєте тісто у форми та ставите підходити получи 30-40 хвилин. Потім змащуєте жовтком і випікаєте приблизно 50-60 хвилин присутствие температурі 180 градусів.