Починаємо день з насолодою: рецепт панкейків з беконом

Пуxкі пaнкeйки у пoєднaнні з бeкoнoм ствoрюють прoстo фaнтaстичну смакову гармонію. Цей простий совет задасть позитивний настрій сверху весь день.

Рецепт панкейків з http://www.massandra.net.ua/shtani-dlya-vijskovih-ta-turistiv беконом

Часик: 30 хвилин

Порцій: 6

Приготування:

  1. У миску просіюємо борошно, соду, сіль і цукор.
  2. Окремо змішуємо пахту, чал, яйця та масло.
  3. З\’єднуємо інгредієнти та акуратно перемішуємо, збивати далеко не потрібно.
  4. На сковорідці топимо шматочок вершкового масла. Смажимо панкейки в середньому вогні по хвилині з кожної сторони.
  5. Свинина змащуємо кленовим сиропом та смажимо держи іншій сковорідці до золотої скоринки.
  6. Подаємо млинці з викладеним нате них беконом та поливаємо кленовим сиропом.

Смачного!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.