Пуxкі пaнкeйки у пoєднaнні з бeкoнoм ствoрюють прoстo фaнтaстичну смакову гармонію. Цей простий совет задасть позитивний настрій сверху весь день.
Рецепт панкейків з http://www.massandra.net.ua/shtani-dlya-vijskovih-ta-turistiv беконом
Часик: 30 хвилин
Порцій: 6
Приготування:
- У миску просіюємо борошно, соду, сіль і цукор.
- Окремо змішуємо пахту, чал, яйця та масло.
- З\’єднуємо інгредієнти та акуратно перемішуємо, збивати далеко не потрібно.
- На сковорідці топимо шматочок вершкового масла. Смажимо панкейки в середньому вогні по хвилині з кожної сторони.
- Свинина змащуємо кленовим сиропом та смажимо держи іншій сковорідці до золотої скоринки.
- Подаємо млинці з викладеним нате них беконом та поливаємо кленовим сиропом.
Смачного!