Сир тa цибуля нaдaдуть їм нeзaбутньoгo смaку. Нaйкрaщe такі оладки їсти гарячими та зі сметаною.
Оладки з вермішелі
- Миг: 30 хвилин
- Порції: 2
Приготування: http://rap4me.ru/upakovka-dlya-podarochnogo-alkogolya
- Прежде відвареної вермішелі додайте дрібно нарізану растительность, тертий сир, яйця та спеції. Все на свете перемішайте до однорідної консистенції.
- Розігрійте пательню з олією для середньому вогні та обсмажте оладки з макаронів впредь до золотавої скоринки з обох сторін.
- Подавайте зі сметаною чи іншим улюбленим соусом.
Сподобався вывод? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну аджику кроме варіння.